Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Θρύλος «πάτησε» την Τότεναμ στον Πειραιά! (vid)

Όταν ο Θρύλος «πάτησε» την Τότεναμ στον Πειραιά! (vid)
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:51

Την Τότεναμ αντιμετωπίζει απόψε, Τετάρτη βράδυ (18/9, 19:55) ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League. Ο Θρύλος ξανά κόντρα στους Σπερς έπειτα από 46 χρόνια!

Τον Νοέμβριο (8/11) του 1972, οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν για πρώτη φορά την αγγλική ομάδα. Με τους «πετεινούς» να είναι και τότε φιναλίστ ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Του Κυπέλλου UEFA...

Πανίσχυρη και τότε η Τότεναμ. Μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου στον Πειραιά. Και όλα τα... φώτα ήταν πάνω της! Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και την νίκησαν 1-0, με γκολ του Ρομέν Αργυρούδη!

Και αυτό είναι αποφασισμένη να κάνει και απόψε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς!

Για τον Ολυμπιακό, τότε, είχαν αγωνιστεί πέρα από τον Αργυρούδη, οι Κελεσίδης, Αγγελής, Γκαϊτατζής, Γκλέζος, Σιώκος, Συνετόπουλος, Γιούτσος, Τριαντάφυλλος, Λοσάντα και Παπαδημητρίου.

Διαβάστε επίσης

Εδώ που λύγισαν τόσοι άλλοι!

Εδώ που λύγισαν τόσοι άλλοι!

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των ομίλων του Champions League, αντιμετωπίζοντας απόψε (18/9, LIVE στις 19:55 στο gavros.gr/CS2) την παντοδύναμη Τότεναμ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρώτη αγωνιστική!