Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σιαμπάνης σε Σα: «Ακολουθώ τις οδηγίες σου αδερφέ» (vid)

Σιαμπάνης σε Σα: «Ακολουθώ τις οδηγίες σου αδερφέ» (vid)
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:02

Μία εξαιρετική απόκρουση σε εκτέλεση πέναλτι πραγματοποίησε ο Μάριος Σιαμπάνης στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ U23 κόντρα στην αντίστοιχη της Μπέρνλι (1-1). Μάλιστα, το συγκεκριμένο πέναλτι κερδήθηκε στο 90+1 του αγώνα με τον 19χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα του Φόρεστ, να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα.

Ο Σιαμπάνης μετά το τέλος της αναμέτρησης έστειλε το μήνυμά του μέσω των social media στον Ζοσέ Σα, τονίζοντας ότι ακολουθεί τις οδηγίες του, καταφέρνοντας έτσι να αποκρούσει την εκτέλεση πέναλτι του Κόικι.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε στον Σα: «Ακολουθώ τις οδηγίες σου αδερφέ…». Με τον Σα να σχολιάζει στη συγκεκριμένη ανάρτηση: «Κορυφαίος αδερφέ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I follow your rules bro @josesaoficial ???????????? Nice game today???????????? 90’ #NFFC⚪️????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Siampanis (@siampanis_99) στις

Διαβάστε επίσης

Στο χέρι τους να γυρίσουν το… τσιπάκι!

Στο χέρι τους να γυρίσουν το… τσιπάκι!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους για το ματς με τον ΠΑΟ και είναι υποχρεωμένοι αλλά και αποφασισμένοι να το αφήσουν πίσω τους, δίνοντας ό,τι έχουν για την επίτευξη όλων των στόχων των «ερυθρόλευκων».

Γιατί έχασε… τη λαλιά του ο Σπυρόπουλος;

Γιατί έχασε… τη λαλιά του ο Σπυρόπουλος;

Ο… γνωστός αντικειμενικός, Αλέξης Σπυρόπουλος δεν ανέφερε τίποτα για το «ντου» των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο 1-2 κόντρα στον Άρη, ενώ την ίδια ώρα όλως τυχαίως και το PAOK TV… έχασε τα πλάνα...