Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά «χαμόγελα» για τον Τσιμίκα!

Πολλά «χαμόγελα» για τον Τσιμίκα!
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:48

Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους από το ξεκίνημα της σεζόν είναι ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο αμυντικός των Πειραιωτών ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που πάλεψαν, μάλιστα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, σε ένα πάρα πολύ κακό ματς για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Τσιμίκας έχει καταφέρει να κερδίσει τη δύσκολη «μάχη» που δίνει με τον Λεονάρντο Κούτρη, έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα ματς, βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον Πέδρο Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και έχει αποτελέσει πολύ σημαντικό «γρανάζι» της «μηχανής» των Πειραιωτών τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, με τις «φαρμακερές» του σέντρες από τα αριστερά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως είναι φυσικό, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του «Τσίμι», ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει το ίδιο και ακόμη καλύτερα και στο υπόλοιπο της σεζόν, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στο παιχνίδι της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Η ώρα του Λοβέρα!

Η ώρα του Λοβέρα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος όπως φαίνεται μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Να «αρπάξουν» την ευκαιρία...

Να «αρπάξουν» την ευκαιρία...

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει ροτέισον στο ματς με την Λαμία, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί αρκετά μέχρι τώρα, οι οποίοι θα πρέπει να τα δώσουν όλα, αποδεικνύοντας ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα...