Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετάει «φωτιές» στο Ναό!

Πετάει «φωτιές» στο Ναό!
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:03

Καταιγιστικός είναι στο ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι στιγμής στη σεζόν έχουν δώσει στο «σπίτι» τους 6 αγώνες, μετρώντας 5 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία, αυτή κόντρα στην Τότεναμ (2-2) στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Champions League.

Μάλιστα, ο Θρύλος στο Ναό πετάει «φωτιές» κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει σκοράρει 18 τέρματα, έχοντας δεχτεί μόλις 2 και αυτά μόνο σε ένα ματς από τα «σπιρούνια», κρατώντας στα υπόλοιπα 5 το μηδέν στην άμυνα.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, σκοράρουν 3 γκολ κατά μεσό όρο στα παιχνίδια στο γήπεδό τους, κάτι το οποίο φυσικά δεν είναι τυχαίο...

Οφείλεται αρχικά στην τεράστια στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, οι οποίοι δίνουν απίστευτη ώθηση στην ομάδα, αποτελώντας τον 12ο παίκτη των «ερυθρόλευκων». Αλλά για έναν ακόμη λόγο, ότι ο αγωνιστικός χώρος του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι άψογος, σε αντίθεση με τους περισσότερους που καλείται ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε γήπεδα, όπως αυτό της ΑΕΛ ή του ΟΑΚΑ, δεν είναι καθόλου εύκολο για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος διαθέτει τεράστια ποιότητα, να την φανερώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο… Κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αντίθετα, στους εντός έδρας αγώνες του ξεδιπλώνεται το τεράστιο ταλέντο και η αξία των παικτών του Θρύλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, είναι πανέτοιμοι στο ματς με την Λαμία, Σάββατο (28/09) να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν στο γήπεδό τους, φτάνοντας σε μία ακόμη ευρεία νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

Πιστεύει τον «πολυθεσίτη» Λοβέρα!

Πιστεύει τον «πολυθεσίτη» Λοβέρα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό στο ματς με την Λαμία να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.