Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πιστεύει τον «πολυθεσίτη» Λοβέρα!

Πιστεύει τον «πολυθεσίτη» Λοβέρα!
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:44

Ένας από τους παίκτες που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής με τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Όπως φαίνεται, η ώρα αυτή πλησιάζει για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις στο Ρέντη, κερδίζοντας τον Πέδρο Μαρτίνς.

Κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Λοβέρα: «Είναι ένας παίκτης που δουλεύει. Χρειάζονταν χρόνος για να προετοιμαστεί και να προσαρμοστεί. Είναι πολύ καλή εναλλακτική λύση και διαφορετικός από τους εξτρέμ που έχουμε, αλλά και από τον Μπενζιά και τον Βαλμπουενά. Όταν θα χρειαστεί να προσφέρει θα τον δείτε και θα τον απολαύσετε».

Ο Λοβέρα αποτελεί έναν παίκτη που πιστεύουν πολύ οι άνθρωποι της ομάδας και ο οποίος αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις σε διαφορετικές θέσεις τη φετινή σεζόν.

Ο Αργεντινός αγωνίζεται τόσο στα άκρα όσο και ως «10αρι», με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι σίγουρος ότι θα μπορέσει να προσφέρει σε όποια θέση και αν αγωνιστεί.

Ο Λοβέρα, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να τον απολαύσει, όπως υποστήριξε και ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

«Ανάσες» σε Μεριά και Τσιμίκα...

«Ανάσες» σε Μεριά και Τσιμίκα...

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Λαμία τους δύο αμυντικούς των Πειραιωτών που έχουν τραβήξει… κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν- Ποιοι άλλοι έμειναν εκτός...

Πετάει «φωτιές» στο Ναό!

Πετάει «φωτιές» στο Ναό!

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν μετράει στους 6 πρώτους εντός έδρας αγώνες του 5 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων το εντυπωσιακό 18-2.