Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοίρασαν χαμόγελα οι «ερυθρόλευκοι»! (vid)

Μοίρασαν χαμόγελα οι «ερυθρόλευκοι»! (vid)
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:45

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί όχι μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά και εκτός αυτών.

Κάτι το οποίο αποδείχθηκε και την Παρασκευή (27/08) με τους Πειραιώτες να προχωρούν σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία, μία ακόμη, επισκεπτόμενοι ειδικά σχολεία στον Πειραιά, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τσιμίκας, Τζολάκης, Ξενιτίδης, μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, αλλά και τον Διευθυντή Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Νίκο Γαβαλά, επισκέφτηκαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, δίνοντας χαρά στα μικρά παιδιά.

Την ίδια ώρα οι Μπόμπι Αλέν, Χιλάλ Σουνταντί και Ουσεϊνού Μπα πήγαν στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πειραιά και στο 2ο ΕΕΕΕΚ Πειραιά Άνοιξη, ενώ οι Μπρούνο Γκασπάρ, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς βρέθηκαν στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά.

Δείτε το πολύ ωραίο βίντεο που ετοίμασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Διαβάστε επίσης

Και πώς να μην είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό!

Και πώς να μην είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε το προηγούμενο καλοκαίρι κάθε επιθυμία του να γίνεται πραγματικότητα από τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι το οποίο τον γεμίζει ικανοποίηση και αισιοδοξία για τη φετινή σεζόν.

«Ανάσες» σε Μεριά και Τσιμίκα...

«Ανάσες» σε Μεριά και Τσιμίκα...

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Λαμία τους δύο αμυντικούς των Πειραιωτών που έχουν τραβήξει… κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν- Ποιοι άλλοι έμειναν εκτός...