Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και πώς να μην είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό!

Και πώς να μην είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:29

Για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως ανέφεραν πορτογαλικά δημοσιεύματα, προς το πρόσωπό του, κλήθηκε να μιλήσει ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στην Nova, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, καθώς νιώθει ευτυχισμένος στους Πειραιώτες.

Μία δήλωση που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εκφράσει και στο παρελθόν την ικανοποίησή και χαρά του για το γεγονός ότι βρίσκεται στους «ερυθρόλευκους».

Ικανοποίηση και χαρά, η οποία οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έκανε πράξη κάθε επιθυμία του Μαρτίνς το προηγούμενο καλοκαίρι, κάτι το οποίο όπως είναι φυσικό αποτελεί και αυτό που θέλει κάθε προπονητής.

Ο Μαρτίνς, λοιπόν, το έχει στον Ολυμπιακό και έχει έτσι κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένος, έχοντας ικανοποίηση αλλά και αισιοδοξία τη φετινή σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου, φυσικά, έχει ακόμη πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος. Συνεργάζεται με επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά τους.

Ενώ έχει τη στήριξη και του κόσμου του Ολυμπιακού, ο οποίος παρά την… γκρίνια για το ματς με τον ΠΑΟ, συνεχίζει να τον εκτιμά, αποθεώνοντάς τον συνεχώς στο «Γ. Καραϊσκάκης», αναγνωρίζοντας την τεράστια δουλειά που γίνεται, η οποία συνήθως φέρνει και τα ανάλογα και επιθυμητά αποτελέσματα.

Και πώς να μην είναι, λοιπόν, ευτυχισμένος ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και κάθε προπονητής μέσα σε αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν στον Θρύλο;

Διαβάστε επίσης

«Καυτός» Κάιπερς! Σκόραρε δις ξανά! (vids)

«Καυτός» Κάιπερς! Σκόραρε δις ξανά! (vids)

Ο Βέλγος επιθετικός της Αζαξιό, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, σημείωσε δύο ακόμη γκολ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 2-0 κόντρα στην Βαλενσιέν.

«Ανάσες» σε Μεριά και Τσιμίκα...

«Ανάσες» σε Μεριά και Τσιμίκα...

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Λαμία τους δύο αμυντικούς των Πειραιωτών που έχουν τραβήξει… κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν- Ποιοι άλλοι έμειναν εκτός...