Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας επηρέασε η αποβολή»

«Μας επηρέασε η αποβολή»
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019 - 01:07

Άπαντες συμφωνούν ότι η αποβολή, άδικη ως ήταν, του Γιασίν Μπενζιά, επηρέασε την εξέλιξη του ματς και έφερε, σε μεγάλο βαθμό, την ήττα. Σε αυτό στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, με δηλώσεις του. Αναλυτικά:

«Στο πρώτο μέρος του αγώνα ήμασταν καλύτεροι, προηγηθήκαμε ενώ είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα γκολ. Μετά την αποβολή σίγουρα επηρεαστήκαμε. Ωστόσο και πάλι είχαμε καλή απόδοση, είχαμε την ποιότητα για να μπορέσουμε να κάνουμε και άλλες ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι τέτοια παιχνίδια στο Champions League είναι δύσκολα και οι λεπτομέρειες μπορούν να σου κοστίσουν βαθμούς.

Πρέπει να επανέλθουμε και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Η ήττα ήταν σκληρή, με τον τρόπο που ήρθε, γιατί δεχθήκαμε τα γκολ στο τέλος. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Πρέπει να ανακάμψουμε, να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα τώρα, έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή. Θα έρθουν και άλλα παιχνίδια στο Champions League για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Διαβάστε επίσης

Καλή ευκαιρία, χάθηκε, προχωράει…

Καλή ευκαιρία, χάθηκε, προχωράει…

Ο Ολυμπιακός μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα καλύτερα στο Βελιγράδι και να φύγει με καλύτερο αποτέλεσμα από το «Ράικο Μίτιτς», αλλά δεν τα κατάφερε. Ως μεγάλη ομάδα, προχωρά, άμεσα.