Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίσω στην πεπατημένη

Πίσω στην πεπατημένη
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019 - 09:38

Το ματς με τον Άρη μονοπωλεί το ενδιαφέρον του οργανισμού του Ολυμπιακού. Παίκτες, τεχνικό επιτελείο, αλλά και… φροντιστές, ζουν και αναπνέουν για το διπλό στην έδρα του «θεού του πολέμου», κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν φαντάζει. Όχι γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει τη δυνατότητα να το πετύχει, αλλά γιατί ο Άρης είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Ειδικά στην έδρα του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να διευκολύνει τη διαδικασία, επανερχόμενος σε μία ενδεκάδα δοκιμασμένη. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός στο Βελιγράδι, μέχρι που ο Μπαστιάν τα τίναξε όλα στον αέρα και έδειξε ότι και στον πάγκο έχει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όταν κληθούν να πάρουν φανέλα βασικού, μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Δεν είναι τυχαίο ότι στο 11 εναντίον 11, ο Θρύλος ήλεγχε απόλυτα το ματς.

Ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού στρίβει ξανά το τιμόνι, για να το επαναφέρει σε δρόμο, τον οποίο έχει διαβεί και ο οποίος οδήγησε σε αποτελέσματα. Επαναφέρει στην ενδεκάδα Γκιλιέρμε, Ομάρ, Ποντένσε και Βαλμπουενά. Ο Γάλλος έλειψε από το Βελιγράδι, ειδικά όταν ο Θρύλος έμεινε με δέκα παίκτες, όμως ήταν η ροή του παιχνιδιού τέτοια, που ανάγκασε τον Πέδρο Μαρτίνς να το διαχειριστεί, με τον τρόπο που το διαχειρίστηκε.

Πλέον, ο Ολυμπιακός μπαίνει ξανά σε ρυθμό πρωταθλήματος, με ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του και την πίεση να τον ωθεί σε «ανάγκη». Ανάγκη για νίκη και υπερπήδηση ενός πολύ ψηλού εμποδίου, όπως αυτό του Άρη.

Διαβάστε επίσης