Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Αλ Ντουχαΐλ νοσταλγεί τον Ελ Αραμπί!

Η Αλ Ντουχαΐλ νοσταλγεί τον Ελ Αραμπί!
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 19:45

Εντυπωσιακή εκκίνηση έχει πραγματοποιήσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με την φανέλα του Ολυμπιακού. Με τον στράικερ του Θρύλου να μετράει ήδη έξι γκολ!

Ο Μαροκινός φορ σε όποιο πρωτάθλημα και αν έχει αγωνιστεί, κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Το τελευταίο «σπίτι» του 32χρονου φορ, πριν πιάσει... Λιμάνι, ήταν η Άλ Ντουχαίλ. Με τα χρώματα της ομάδας του Κατάρ, πανηγύρισε 90 γκολ και 10 ασίστ σε 78 αναμετρήσεις!

Για αυτό και στην πρώην ομάδα του, ακόμα... νοσταλγούν τον ίδιο και τα επιτεύγματα του!

Κάτι που τονίζει και η ιστοσελίδα «almountakhab», που αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η αποχώρηση του Ελ Αραμπί, ο οποίος πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι, άφησε ένα τεράστιο κενό στην επιθετική γραμμή της Αλ Ντουχαίλ. Και αυτή την στιγμή πολλοί Αφρικανοί παίκτες… παλεύουν για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Το χαμόγελο του Σεμέδο τα λέει όλα! (pics)

Το χαμόγελο του Σεμέδο τα λέει όλα! (pics)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην προετοιμασία της εθνικής Πορτογαλίας, μη κρύβοντας την τεράστια χαρά του και νιώθοντας απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στον Θρύλο.

Θρύλος «όνειρο» στο Ναό!

Θρύλος «όνειρο» στο Ναό!

Ο Ολυμπιακός μετράει 6 νίκες και 1 ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», με συντελεστή τερμάτων το εντυπωσιακό 20-2, όντας έτοιμος να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και στις 3 μεγάλες «μάχες» που θα δώσει στο Φάληρο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.