Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα χρειαστούν όλοι...

Θα χρειαστούν όλοι...
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 23:08

Διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να μη σταματά, ωστόσο, τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να επιστρέψει ακόμη καλύτερος και πιο βελτιωμένος στη δράση.

Οι Πειραιώτες μετά το τέλος της διακοπής θα δώσουν πολλά κρίσιμα και συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιθυμεί όλους τους παίκτες του να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου θα χρειαστεί όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, ώστε να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη όλων των στόχων της, με τους ποδοσφαιριστές να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν όταν αυτό τους ζητηθεί.

Με τις περιπτώσεις των Αβραάμ και Τοροσίδη να αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για όλους στην ομάδα.

Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες, οι οποίοι οφείλουν να είναι πανέτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά όταν αυτή φυσικά τους δοθεί.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναμένεται να δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, εκμεταλλευόμενος την πληρότητα και την τεράστια ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Η «εκτόξευση» του Τσιμίκα...

Η «εκτόξευση» του Τσιμίκα...

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να βελτιώσει σημαντικά το παιχνίδι του, βοηθώντας με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις την ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.