Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ούτε ο Ρονάλντο πίστευε ότι θα επέστρεφα τόσο γρήγορα!»

«Ούτε ο Ρονάλντο πίστευε ότι θα επέστρεφα τόσο γρήγορα!»
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 - 20:59

Ένα από τα θέματα που ασχολούνται συνεχώς τα Μέσα της Πορτογαλίας είναι η κλήση του Ρούμπεν Σεμέδο στην εθνική ομάδα!

Η εφημερίδα «Record», μάλιστα, μίλησε μαζί του με αφορμή την κλήση του, όπου μάλιστα αναφέρει ότι είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο στην αναμέτρηση της Παρασκευής (11/10) κόντρα στο Λουξεμβούργο να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε έκπληκτος όταν τον είδε... μπροστά του στην πρώτη συνάντηση της Πορτογαλίας!

«Μία από τις συζητήσεις μου με τον Κριστιάνο ήταν ότι μου είπε πως δεν περίμενε να επιστρέψω τόσο γρήγορα κι εγώ του είπα πως ούτε εγώ το περίμενα. Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Δούλεψα για αυτό, για να έχω αυτήν την ευκαιρία και την τύχη. Αποδεικνύεται ότι αν πιστεύεις και θέλεις να κατακτήσεις έναν στόχο, τότε τον πετυχαίνεις και φτάνεις σε αυτόν με δουλειά», ανέφερε αρχικά, ενώ στην ερώτηση για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σημαίνει πολλά. Ήθελα κι εγώ πολύ να κληθώ. Είναι υπερηφάνεια να προπονείσαι δίπλα στον καλύτερο του κόσμου. Είναι προνόμιο που δεν έχουν όλοι οι παίκτες του κόσμου, αλλά είναι επίσης και μια επιβράβευση για τη δουλειά που έχω κάνει με την ομάδα μου. Όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες μου».

Διαβάστε επίσης