Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ταλέντο, προοπτική, αξία

Ταλέντο, προοπτική, αξία
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 - 10:26

Στα 24 έτη του, ο Ντανιέλ Ποντένσε. Στα 25 έτη του ο Ρούμπεν Σεμέδο. Δύο σπουδαίοι, τρομερά ταλαντούχοι και με μεγάλη προοπτική, ποδοσφαιριστές, κοσμούν το ρόστερ του Ολυμπιακού. Δύο ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ο Ολυμπιακός δαπάνησε πάρα πολλά χρήματα, για να τους φέρει στην Ελλάδα και να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ποντένσε, μία ιδιαίτερη περίπτωση (λόγω της γνωστής ιστορίας, με τη Σπόρτινγκ) κόστισε, εντέλει, 7 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ξόδεψε, για να κρατήσει τον Πορτογάλο εδώ και να μην υπάρχουν προβλήματα, με την πρώην ομάδα του. Σχεδόν 5 εκατομμύρια δαπανήθηκαν, για να φορέσει ο Ρούμπεν Σεμέδο, τη φανέλα του Ολυμπιακού και να έρθει στην Ελλάδα, αρπάζοντας από τα μαλλιά, την ευκαιρία να κάνει μία νέα αρχή και να εκτοξεύσει την καριέρα του.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν, από το πρώτο, κιόλας, διάστημα παρουσίας τους, στο λιμάνι, ότι διαθέτουν πλούσιο ταλέντο. Έδειξαν ότι έχουν μεγάλη προοπτική εξέλιξης, την οποία μπορούν, με πολλή και σωστή δουλειά, να αναδείξουν. Η αξία τους είναι, διαρκώς ανοδική. Βρίσκονται δίπλα στους κορυφαίους, στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία. Δουλεύουν, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαφημίζουν το όνομα του Θρύλου, όπου βρίσκονται. Όπως και ο Ολυμπιακός διαφημίζει το ταλέντο και την αξία τους, στο Champions League.

Ντανιέλ Ποντένσε, Ρούμπεν Σεμέδο και Ολυμπιακός. Μία σχέση αμφίδρομη, στην οποία… χαμένος δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει.

Διαβάστε επίσης

Ο σχεδιασμός δεν σταματά ποτέ

Ο σχεδιασμός δεν σταματά ποτέ

Ο Ολυμπιακός αναπτύσσει την ικανότητά του να αναζητεί και να βρίσκει ποδοσφαιριστές με προοπτική, όλο τον χρόνο και όχι μόνο κατά τις μεταγραφικές περιόδους.