Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλη η ευθύνη να είμαι αρχηγός στον Ολυμπιακό»

«Μεγάλη η ευθύνη να είμαι αρχηγός στον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 - 19:32

Στην εθνική Νορβηγίας βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον αμυντικό των Πειραιωτών να κάνει δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του, αναφερόμενος φυσικά και στον Ολυμπιακό.

Ο Ομάρ, ο οποίος σήμερα (12/10) το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2020, τόνισε ότι είναι πολύ μεγάλη ευθύνη να είναι αρχηγός στον Ολυμπιακό, ωστόσο, είναι κάτι το οποίο του αρέσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επίσης, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ, ενώ στάθηκε και στο πόσο πολύ θέλει τον τίτλο του πρωταθλήματος ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι αρχηγός στον Ολυμπιακό και η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Είναι, όμως, κάτι που μου αρέσει κάνω καλά. Ξέρει ο προπονητής τι να πάρει από εμένα και είμαι πάντα έτοιμος να δώσω το 100% για να βοηθήσω τον εαυτό μου. Έχουν υπάρξει περίοδοι τραυματισμών και που πήρα λίγο χρόνο συμμετοχής. Έχουν συμβεί πολλά, αλλά δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεις και να πρέπει πάντα να έχεις πίστη στον εαυτό σου πως τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα».

Για το Champions League:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά τις υποχρεώσεις μας στο Champions League. Το 2-2 με την Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλό και αξίζαμε να κερδίσουμε. Στο επόμενο παιχνίδι ξεκουράσαμε τέσσερις ποδοσφαιριστές και χάσαμε. Ήταν απογοητευτικό για εμάς και τώρα περιμένουμε τα παιχνίδια με τη Μπάγερν Μονάχου. Στο πρωτάθλημα είμαστε στην κορυφή και είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο γιατί σημαίνει πολλά για τον κόσμο. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τον σύλλογο είναι πολύ καλά και για εμάς, ενώ όταν δεν πηγαίνει δεν είναι το ίδιο καλά».

Διαβάστε επίσης

Βασικός και πάλι ο Μεριά...

Βασικός και πάλι ο Μεριά...

Δεν βγαίνει ούτε λεπτό από την εθνική Τυνησίας ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας της χώρας του και στο δυνατό φιλικό με το Καμερούν.

Η «τρέλα» του Βαλμπουενά!

Η «τρέλα» του Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος άσος γουστάρει στον Ολυμπιακό, τα δίνει όλα για την ομάδα, κάτι το οποίο αποτελεί παράδειγμα για όλους ενόψει και της συνέχειας!

Ο Ολυμπιακός στους πρώτους της Ευρώπης! (pic)

Ο Ολυμπιακός στους πρώτους της Ευρώπης! (pic)

Ιστοσελίδα του εξωτερικού ετοίμασε μία φωτογραφία με τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πρωταθλημάτων τους, ανάμεσά τους φυσικά και ο Θρύλος!