Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναστόπουλος: «Απώλεια ο Φορτούνης»

Αναστόπουλος: «Απώλεια ο Φορτούνης»
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 13:49

Η γνώμη των παλαιοτέρων είναι σεβαστή και ειδικά εκείνων που έχουν γράψει ιστορία. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει γράψει, φυσικά, ιστορία, με τη φανέλα του Ολυμπιακού και η γνώμη του είναι βαρύνουσα. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, σχολίασε, μεταξύ άλλων, την εικόνα της Εθνικής, την απουσία, από αυτή, αλλά και κατ’ επέκταση και από τον Ολυμπιακό, του Κώστα Φορτούνη, αλλά και την εικόνα το πρωταθλήματος, έως τώρα.

Για την απουσία του Κώστα Φορτούνη επεσήμανε: «Είναι απώλεια. Ο Μάνταλος δεν μπορεί να παίξει σέντερ φορ, ταλαιπωρείται δεξιά-αριστερά. Ξέρει μία και μόνο θέση και σε αυτή τη θέση πρέπει να τον χρησιμοποιούμε. Χάνει πόντους όταν αλλάζει θέση. Όταν παίζει πίσω από τον σέντερ φορ πατάει περιοχή. Σε κάποια παιχνίδια με χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο μπορεί να παίξει και στα χαφ».

Για το φετινό πρωτάθλημα πρόσθεσε: «Φαίνεται ότι θα κονταροχτυπηθούν ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται πως έχει ένα πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το θέμα είναι να έχει διάρκεια. Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, δεν είναι η περσινή ομάδα που δυσκολευόσουν να μπεις στην περιοχή του. Είναι σημαντικό στοιχείο αυτό στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να δέχεσαι δύο γκολ και να πετυχαίνεις τρία. Έχει μία ομάδα ο Ολυμπιακός από τα προκριματικά μέχρι τώρα.

Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά, πήγε να κάνει κάτι και την έφερε πίσω το τελευταίο αποτέλεσμα. Φέρνουμε τον κάθε ξένο προπονητή που δεν ξέρει την κατάσταση στη χώρα μας και μετά καταλήγουμε σε Έλληνα που πονάει περισσότερο την Ελλάδα και τις ομάδες μας. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλό υλικό και δεν δικαιολογείται αυτό που συμβαίνει φέτος στην ομάδα. Καλώς ή κακώς κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, δεν κρίνεσαι σε βάθος χρόνου. Δεν είμαστε στην Αγγλία ή την Ισπανία».

Διαβάστε επίσης