Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ικανοποίηση για Ομάρ...

Ικανοποίηση για Ομάρ...
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 - 22:14

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση με την εθνική Νορβηγίας κόντρα στην Ισπανία (1-1), κερδίζοντας με μεγάλη αυταπάρνηση το πέναλτι από τον Κέπα, με το οποίο το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης.

Όπως είναι φυσιολογικό η εμφάνιση του Ομάρ έχει γεμίσει ικανοποίηση όλους στις τάξεις του Ολυμπιακού, βλέποντας τον Νορβηγό μπακ να διακρίνεται με τη χώρα του και να αποθεώνεται.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον γνωστό καλό Ομάρ το επόμενο διάστημα, προκειμένου να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει κόντρα σε ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ, με την ψυχολογία του άσου των Πειραιωτών να βρίσκεται στα ύψη, κάτι το οποίο αναμένεται να τον βοηθήσει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του το επόμενο διάστημα.

Ο Ομάρ έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του και την Τρίτη (15/10), αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ρουμανία, σε μία επίσης πολύ σημαντική αναμέτρηση για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Στον Ολυμπιακό έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ομάρ, την ώρα που σύμφωνα με τους Άγγλους η μισή Premier League θέλει να αποκτήσει τον Νορβηγό μπακ… Με τους Πειραιώτες να γνωρίζουν πολύ καλά πώς θα διαχειριστούν τέτοιες περιπτώσεις, κάτι το οποίο έχουν αποδείξει και στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

Ο κόσμος δίνει το σύνθημα!

Ο κόσμος δίνει το σύνθημα!

Τεράστια «δίψα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για τους τρεις επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού με ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ, κάτι το οποίο έδειξαν από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων.

Έμεινε εκτός ο Σεμέδο...

Έμεινε εκτός ο Σεμέδο...

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε εκτός 23αδας τον αμυντικό του Ολυμπιακού για το ματς της εθνικής Πορτογαλίας κόντρα στην Ουκρανία.