Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη διάκριση για τον Ομάρ!

Μεγάλη διάκριση για τον Ομάρ!
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 - 23:31

Βασικός ξεκίνησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και κόντρα στην Ρουμανία, όπως γράψαμε και νωρίτερα στο gavros.gr. Ο μπακ του Ολυμπιακού, άλλωστε, «σάρωσε» με την εθνική Νορβηγίας και στο ματς με την Ισπανία, «πήρε» τον τίτλο του κορυφαίου, από τον προπονητή του, συμπαίκτες, αντιπάλους και τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ωστόσο, η... αποθέωση για τον διεθνή μπακ του Θρύλου, δεν σταματάει εδώ. Και αυτό, διότι το «France Football» συμπεριέλαβε τον άσο των «ερυθρολεύκων», μεταξύ των 11 κορυφαίων ποδοσφαιριστών, της προηγούμενης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020!

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Θρύλου και αρχηγός της Εθνικής του επελέγη ως ο κορυφαίος στη θέση του, για την απόδοση του κόντρα στην Ισπανία. Ο Ομάρ, εξάλλου, ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι από τον Κέπα, με το οποίο οι Νορβηγοί ισοφάρισαν (1-1) στις καθυστερήσεις...

Ο Ομάρ, βρίσκεται στην... καλύτερη φάση της καριέρας του και δεν είναι τυχαίο πως τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όσο και ο Ομοσπονδιακός του τεχνικός, Λάρς Λάγκερμπακ, δεν τον... βγάζουν από την ενδεκάδα των ομάδων τους!

Διαβάστε επίσης

«Η Εθνική σας μοναξιά» (pic)

«Η Εθνική σας μοναξιά» (pic)

Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά για την αποκαρδιωτική εικόνα του ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση της Εθνικής ποδοσφαίρου κόντρα στην Βοσνία...