Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπαίνουν» την Πέμπτη (17/10) Έλληνες, Ομάρ και Μάρκοβιτς...

«Μπαίνουν» την Πέμπτη (17/10) Έλληνες, Ομάρ και Μάρκοβιτς...
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - 00:00

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Λεονάρντο Κούτρης και Γιώργος Μασούρας, έδωσαν την Τρίτη (15/10) το βράδυ τον... τελευταίο τους αγώνα με την Εθνική, απέναντι στην Βοσνία, στο άδειο ΟΑΚΑ.

Και την Τετάρτη (16/10) και οι τρεις παραπάνω θα έχουν ρεπό, προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες από τους αγώνες και τα ταξίδια.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε «υποχρεώσεις» με την εθνική Νορβηγίας, στην Ρουμανία, αλλά και για τον Σέρβο, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, που αντιμετώπισε με τις Ελπίδες της Σερβίας αυτές της Πολωνίας...

Οι πέντε παραπάνω θα είναι και οι τελευταίοι που θα μπουν στο... κόλπο, αφού θα βρίσκονται την Πέμπτη (17/10) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και θα προλάβουν να κάνουν μόλις δύο προπονήσεις, πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/10) με τον ΟΦΗ, για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη διάκριση για τον Ομάρ!

Μεγάλη διάκριση για τον Ομάρ!

Το «France Football» συμπεριέλαβε τον μπακ του Ολυμπιακού και της εθνικής Νορβηγίας μεταξύ των 11 κορυφαίων ποδοσφαιριστών της προηγούμενης αγωνιστικής, των προκριματικών του Euro 2020...