Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετούν «φωτιές» οι φορ του Θρύλου!

Πετούν «φωτιές» οι φορ του Θρύλου!
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 - 18:15

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι επιθετικοί του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο φάνηκε και στο ματς με τον ΟΦΗ, εκεί όπου ο Χιλάλ Σουντανί σημείωσε και τα 2 γκολ των «ερυθρόλευκων», τέρματα μάλιστα τα οποία ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Με αυτά τα δύο γκολ ο Σουντανί έφτασε τα 4 με τη φανέλα του Θρύλου όλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα ο Ελ Αραμπί μετράει 6 τέρματα με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ 4 γκολ έχει σκοράρει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Γκερέρο.

Με άλλα λόγια οι φορ του Θρύλου έχουν σημειώσει τα 14 από τα 30 γκολ της ομάδας τη φετινή σεζόν… Σε αυτά τα γκολ αν προσθέσουμε και την ασίστ του Γκερέρο στο ματς με την Μπασακσεχίρ στον Σεμέδο, φτάνουμε στα 15 τέρματα… Τα μισά δηλαδή γκολ από αυτά που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός…

Να σημειωθεί, ότι ο Γκερέρο μετράει 1 ακόμη ασίστ στο 2ο γκολ του Σουντανί κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ 1 ασίστ έχει δώσει και ο Ελ Αραμπί και πάλι στον Σουντανί.

Γίνεται εύκολα, λοιπόν, αντιληπτό, ότι οι επιθετικοί του Θρύλου πετούν «φωτιές» οδηγώντας την ομάδα σε πολύ σημαντικές και μεγάλες νίκες.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας και τους τρεις επιθετικούς του να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και να τον δικαιώνουν κάθε φορά που τους επιστρατεύει στην ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

Μοίρασαν Leone και πολλά χαμόγελα! (vid)

Μοίρασαν Leone και πολλά χαμόγελα! (vid)

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο από την εξαιρετική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την Stoiximan να δώσει χαρά σε μικρά παιδιά που φιλοξενήθηκαν στο Ναό.