Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ομάρ και οι Βαυαροί...

Ο Ομάρ και οι Βαυαροί...
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 12:00

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν αγωνίστηκε το Σάββατο (19/10) στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, για την Super League 1. Με τον Νορβηγό να επιστρέφει με γεμάτες «μπαταρίες» στην ενδεκάδα, στην αποψινή (22/10, 22:00) «μάχη» με την Μπάγερν Μονάχου στον Ναό, για το Champions League...

Μάλιστα, ο Ομάρ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που είχε δώσει το «παρών» και στην αναμέτρηση των Πειραιωτών, απέναντι στους Βαυαρούς, στις 16/9 του 2015, όταν οι Γερμανοί επικράτησαν με 3-0.

Ο αρχηγός του Θρύλου είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ από το υπάρχον ρόστερ, είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και ο Κώστας Φορτούνης, που είναι στα... πιτς, αυτό το διάστημα.

Ο Ελαμπντελαουί, είχε πάρει φανέλα βασικού και στην «Allianz Arena», όπου αγωνίστηκε για 78 λεπτά και την θέση του πήρε, στην συνέχεια, ο Λεάντρο Σαλίνο. Ο Φορτούνης είχε αγωνιστεί και σε αυτό το 4-0 ως αλλαγή, αφού αντικατέστησε τον Κασάμι, στο 67'.

Διαβάστε επίσης

Η πιθανή ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου...

Η πιθανή ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου...

Με σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να παίξει απόψε (22/10, 22:00) κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η γερμανική ομάδα...