Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρατά ψηλά την ενέργειά του

Κρατά ψηλά την ενέργειά του
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 09:47

Ένα είναι σίγουρο: Η διαφορά ποιότητας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο Θρύλος είναι καλύτερη ομάδα. Πιο ποιοτική, αλλά και πιο φορμαρισμένη. Και με αυτό ως δεδομένο, εκείνο το οποίο χρειάζεται, για να έρθει η νίκη την Κυριακή, είναι να διατηρηθεί ψηλά το επίπεδο ενέργειας των παικτών. Να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» την ενέργεια, την οποία έβγαλαν και την Τρίτη, απέναντι στην Μπάγερν.

Είναι λογικό, ένα εξαντλητικό ματς, όπως εκείνο απέναντι στους Βαυαρούς, να έχει καταναλώσει πολλή από την ενέργεια αυτή, για την οποία μιλάμε. Ωστόσο, με τις ημέρες να έχουν περάσει και τη σωστή αποκατάσταση, η οποία έγινε, ο Ολυμπιακός οφείλει να παρουσιαστεί το ίδιο δυνατός και έτοιμος, όπως και την Τρίτη.

Από την άλλη, το πάθος θα πρέπει να… ξεχειλίζει. Και αυτό μπορεί, από μόνο του, να αποτελέσει μία έξτρα ώθηση για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα έχουν στο πλευρό τους, ξανά, τον κόσμο, να τους ωθεί μπροστά. Ο αγώνας με την ΑΕΚ, την Κυριακή, είναι -επίσης- ειδικών συνθηκών. Και ως τέτοιος, απαιτεί μέγιστη ενέργεια, προσήλωση και πάθος.

Διαβάστε επίσης