Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τρεις παίκτες, δύο θέσεις

Τρεις παίκτες, δύο θέσεις
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 - 10:31

Συνεχίζει να δουλεύει ο Ολυμπιακός, για το επικείμενο ματς με την ΑΕΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς επεξεργάζεται τα πλάνα του, για τον εν λόγω αγώνα, δίνοντας βαρύτητα στον καταρτισμό της ενδεκάδα, με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι, σωματικά, αλλά και πνευματικά. Ειδικότερα, δε, για το κέντρο της άμυνας, οι τρεις παίκτες που προκρίνονται για τις δύο διαθέσιμες θέσεις, θα δώσουν… σκληρή μάχη.

Ο Γιασίν Μεριά ήταν εξαιρετικός, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, δείχνοντας ότι άφησε πίσω του το… κακό φεγγάρι, των προηγούμενων αγώνων, κατά τους οποίους δεν βρέθηκε στο απόγειο της απόδοσής του. Ο Σεμέδο, από την άλλη, έδειξε κόντρα στην Μπάγερν ότι δεν βρέθηκε στα… καλύτερά του, ωστόσο παραμένει πάντοτε ο «βράχος» της άμυνας του Ολυμπιακού και βέβαια άπαντες «δικαιούνται» ένα όχι και τόσο καλό βράδυ…

Φυσικά, διαθέσιμος, πάντοτε έτοιμος και σε καλή κατάσταση, όπως φάνηκε και με τον Άρη, οπότε επιστρατεύτηκε, παραμένει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας σέντερ μπακ κρατά ψηλά το επίπεδό του, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και ικανότητας. Δίνει, έτσι, στον Πέδρο Μαρτίνς μία σημαντική λύση για το κέντρο της άμυνας, ενόψει όχι μόνο του αγώνα με την ΑΕΚ, ο οποίος επίκειται, αλλά και συνολικά της σεζόν.

Διαβάστε επίσης