Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μισή ομάδα, γεμάτο ΠΑΟΚτζήδες γήπεδο!

Μισή ομάδα, γεμάτο ΠΑΟΚτζήδες γήπεδο!
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 15:21

«Παρακαλώ, περάστε», λέει ο ΝΠΣ Βόλος, στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σήμερα το βράδυ αναμένεται να αναβιώσουν τις περσινές, μεγάλες στιγμές της Ξάνθης. Εκεί όπου είχαν δημιουργήσει μία μικρή Τούμπα, κατά την περσινή εξόρμηση της αγαπημένης τους ομάδας, καταλαμβάνοντας σχεδόν… όλο το γήπεδο και προκαλώντας την έκρηξη των φιλάθλων της Ξάνθης, προς τη διοίκηση του ακριτικού σωματείου.

Έτσι και σήμερα, λοιπόν, το Πανθεσσαλικό αναμένεται να αποκτήσει… εορταστική ατμόσφαιρα, από τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα κάνουν, με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του Βόλου, «δικό τους» το γήπεδο!

Βέβαια, το ματς δεν αναμένεται να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις, αφού ο Βόλος έχει τρομερά προβλήματα με απουσίες. Συγκεκριμένα, όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν μεταβεί, ως δανεικοί, από την Τούμπα, θα καθίσουν στην εξέδρα, αναπαυτικά, για να παρακολουθήσουν το ματς. Μυστακίδης, Λύρατζης, Διαμαντής, Τσαούσης, Μπαλογιάννης, Μελίσας δεν παίζουν κόντρα στην ομάδα, στην οποία ανήκουν και από την οποία παίζουν ως δανεικοί στον Βόλο, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Μουνίθ.

Έτσι, το πιο πιθανό σχήμα, για την -μισή- ομάδα του Βόλου, θα είναι με τον Γκαραβέλη κάτω από το τέρμα. Μάλιστα, ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης έχει δύσκολο έργο, απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά με την ομάδα του να παίζει… λειψή και ευχή όλων στον Βόλο είναι να τα πάει καλύτερα, στην αναμενόμενη πίεση, την οποία θα δεχθεί, από ότι τα πήγε ο συνάδελφός του, της Λαμίας, Βελλίδης, μόλις μία εβδομάδα πριν. Ο Βόλος βασίζει πολλά στον τερματοφύλακά του, για το αποψινό ματς…

Στην άμυνα, συνεχίζοντας, αναμένεται να παίξουν οι Ντεντάκης, Φεράρι (στα άκρα) και Δημόπουλος-Μπασόνγκ (στο κέντρο). Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης, Μαξ και πιθανότατα ο Ατιάτ, ενώ στις πτέρυγες θα κινούνται οι Τόρες και Ζοάο και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γέντρισεκ. Με μισή ομάδα, αλλά πλήρες γήπεδο, λοιπόν, ο Βόλος ελπίζει να… αντέξει, στην πίεση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Lion mode: ON (pic)

Lion mode: ON (pic)

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στο Σαββατοκύριακο με… άγριες διαθέσεις.