Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο πλευρό της ομάδας για μία ακόμη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στο πλευρό της ομάδας για μία ακόμη φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 - 19:08

Δίπλα στην ομάδα σε μία ακόμη αναμέτρηση βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσει το ματς με την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών βρίσκεται πάντα στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και έτσι δεν θα γινόταν να μην πράξει το ίδιο και στο σημερινό (27/10) πολύ σημαντικό αγώνα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο ηγέτης του Θρύλου, ως είθισται, έκανε την καθιερωμένη του βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, συνομιλώντας με τον Γ’ Αντιπρόεδρο και Επιχειρησιακό Διευθυντή των Πειραιωτών, Κώστα Καραπαπά.

Φυσικά, και οι δυο τους θέλουν στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο της ομάδας, που έχει γεμίσει το Ναό, μία ακόμη μεγάλη νίκη από τις πολλές που έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 2-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 2-0 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (27/10, LIVE στις 19:30 στο gavros.gr/NS1) την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την όγδοη αγωνιστική της Super League 1...

Έμειναν εκτός 18αδας...

Έμειναν εκτός 18αδας...

Τοροσίδης, Κούτρης και Καραργύρης έμειναν εκτός 18αδας για το ματς με την ΑΕΚ… Ποιοι βρίσκονται στον πάγκο του Θρύλου.