Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Καθιστώ υπεύθυνους τους κ.κ. Γραμμένο και Περέιρα για το τι θα γίνει στην Ξάνθη»

«Καθιστώ υπεύθυνους τους κ.κ. Γραμμένο και Περέιρα για το τι θα γίνει στην Ξάνθη»
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 - 18:13

Απίθανα πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Σάββα Θεοδωρίδη να τοποθετείται με δήλωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Επίτιμος πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ χαρακτήρισε την Ξάνθη ως την πιο ευνοημένη διαιτητική ομάδα του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε σε… συμπτώσεις, στον... ΠΑΟΚ, ενώ υποστήριξε ότι καθιστά προσωπικά υπεύθυνους τους κ.κ. Γραμμένο και Περέιρα για το τι θα γίνει στο επόμενο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Χρειάζεται θράσος η Ξάνθη, η πιο ευνοημένη διαιτητικά ομάδα του πρωταθλήματος, να βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ, την οποία θυμήθηκε τρεις ημέρες μετά την διεξαγωγή του και ενώ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μία ομάδα που ήταν παντελώς άφωνη από πέρσι, όταν ο κ. Πανόπουλος είχε εμφανιστεί στο ξενοδοχείο της Ξάνθης και πάλι ακριβώς πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να δώσει πριμ. Τι αστρική σύμπτωση λοιπόν, η εξαφανισμένη επί ένα χρόνο Ξάνθη, να εμφανίζεται και πάλι τώρα.

Πολλές οι «συμπτώσεις», όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται και όσα «σσσσσσσς» και να κάνετε, δεν μπορεί σύντομα θα καταλάβουν και οι αρχές. Μιας λοιπόν και εμφανίστηκε τώρα, η λεγόμενη διοίκηση της Ξάνθης γιατί δεν κάνει λόγο και για την ταμπακέρα.

Αλήθεια, γιατί δεν μας λένε ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ομάδας; Κάποια στιγμή θα σας τελειώσουν οι Μελιόπουλοι και οι Φασίδιδες και το χειρότερο είναι ότι θα έχετε ρεζιλέψει τον περήφανο θρακιώτικο λαό.

Ένα πράγμα θα πω, μετά από τα αίσχη που έγιναν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να προσέξουν ο κ. Γραμμένος του ΠΑΟΚ ή «β’» και ο κ. Περέιρα. Τους καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους για το τι θα γίνει στην Ξάνθη.

Τα αίσχη που βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν τελειωμό! Πότε άλλοτε είδατε 6 παίχτες δανεικούς, πάνω από τη μισή ομάδα, όπως στην περίπτωση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή τους να λέει ότι δυο μέρες πριν από τον αγώνα, του είπαν ότι δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει με τον ΠΑΟΚ; Τι άλλο περιμένει ο Υπουργός για να καταλάβει ότι είναι στημένο το πρωτάθλημα; Πότε θα πάρει μέτρα; Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ή όταν θα έχουμε νέους Βελλίδιδες;;;!!!!!».

Διαβάστε επίσης

Η… κατοστάρα του Καμαρά!

Η… κατοστάρα του Καμαρά!

Ο μέσος από τη Γουινέα κατέγραψε την 100ή συμμετοχή στην καριέρα του, σε συλλογικό επίπεδο! 51 με τον Ολυμπιακό, 49 με την Αζαξιό…