Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στον μικρό Μιχάλη! (vid)

Δίπλα στον μικρό Μιχάλη! (vid)
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 - 12:24

Σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του, το σοκ από το ατύχημα, το οποίο παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, ο 14χρονος Μιχάλης, τον οποίο παρέσυρε με το όχημά του, οδηγός, στη Νέα Πεντέλη, μόλις λίγες ημέρες πριν, χρειάζεται μεγάλη ψυχική δύναμη.

Ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού μπόρεσε να αντλήσει… τόνους, δύναμης ψυχής, βλέποντας τα ινδάλματά του να του στέλνουν τις ευχές τους, για ταχεία ανάρρωση, δύναμη, αλλά και να του λένε ότι τον περιμένουν σύντομα στο γήπεδο. Κοντά τους!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρέθηκε δίπλα στον 14χρονο, στο νοσοκομείο, του έδωσε μία υπογεγραμμένη φανέλα, από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ του έδειξε, στο κινητό του, ένα βίντεο, στο οποίο οι αστέρες του Θρύλου, εύχονται στον μικρό Μιχάλη καλή ανάρρωση! Ο μικρός φίλος του Θρύλου, συγκινημένος, πήρε τεράστια χαρά και έδειξε να αντλεί μεγάλη δύναμη, από αυτή την ενέργεια της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έδειξε, ξανά, το κοινωνικό του πρόσωπο και απέδειξε, ότι το ποδόσφαιρο και οι ομάδες μπορούν και πρέπει να επιστρέφουν την αγάπη στον κόσμο.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης