Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν. Υπάρχει. Καμία. Μπάγερν Μονάχου!

Δεν. Υπάρχει. Καμία. Μπάγερν Μονάχου!
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019 - 12:33

Κινδύνους εγκυμονούν τα παιχνίδια, τα οποία προηγούνται μεγάλων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Ο Ολυμπιακός, ως η μόνη ομάδα, άξια να εκπροσωπεί το υπό καθεστώς… «εξυγίανσης», ελληνικό ποδόσφαιρο, το γνωρίζει καλά. Δεν είναι δύσκολο το μυαλό των παικτών να ταξιδεύει, ήδη, ας πούμε, στο πως θα εμφανιστούν στο Μόναχο, στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας.

Αυτό, βέβαια, είναι ένα φαινόμενο, το οποίο, πολύ απλά, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν το μυαλό τους συγκεντρωμένο μόνο στην Ξάνθη. Μόνο εκεί. Και πουθενά αλλού. Ο Μαρτίνς το έχει τονίσει πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε, του αποψινού ματς. Το μυαλό όλων πρέπει να μένει «καρφωμένο» μόνο στο πως θα φύγουν απόψε νικητές, από την Ξάνθη.

Αγώνες, όπως αυτοί, στους οποίους ο κίνδυνος… μπλόκου είναι αυξημένος, δεν επιτρέπουν την παραμικρή χαλάρωση.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το προβάδισμα και μετά να επικεντρωθεί, απολύτως, στο πως θα τελειώσει το ματς. Είναι πολύ σημαντικό, απόψε, όχι μόνο το πρώτο γκολ, αλλά και τα… επόμενα. Εκείνα που θα «καθαρίσουν» την… μπουγάδα και δεν θα δώσουν δικαίωμα στον… κάθε ένα, να ονειρεύεται «γκέλα»!

Διαβάστε επίσης