Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία σαν νίκη για τον… ΠΑΟΚ!

Ισοπαλία σαν νίκη για τον… ΠΑΟΚ!
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019 - 23:40

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη, μένοντας στο ισόπαλο 0-0 για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ένα αποτέλεσμα που φυσικά γέμισε απογοήτευση όλους στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι είχαν πολλές ευκαιρίες, τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν…

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες της Ξάνθης πανηγύρισαν σαν νίκη την ισοπαλία…

«Δούλεψαν» για τον ΠΑΟΚ, όπως έγραψε ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης…

Με τους παίκτες της Ξάνθης να πέφτουν κάτω συνεχώς τα τελευταία λεπτά για να πάρουν την ισοπαλία. Ούτε τελικό να έπαιζαν, τέτοιο άγχος...

Αλλά, είπαμε… Ήθελαν να κάνουν τη δουλειά για τον ΠΑΟΚ, όπως μαρτυρούν και από μόνοι τους.

Φυσικά, για να τα καταφέρουν χρειάστηκαν και την «εξυγίανση», με τον Διαμαντόπουλο να κάνει και εκείνος ό,τι μπορεί για να βάλει «στοπ» στον Ολυμπιακό.

Αυτό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα της «εξυγίανσης», στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πάρουν σήμερα το αποτέλεσμα που ήθελαν είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν ακόμη πιο δυνατά, κερδίζοντας στη συνέχεια τους πάντες και τα πάντα για την επίτευξη του μεγάλου τους στόχου.

Διαβάστε επίσης

«Πείτε μας σε ποιον ανήκει ο Βόλος και η Ξάνθη, χάθηκε σήμερα το VAR»

«Πείτε μας σε ποιον ανήκει ο Βόλος και η Ξάνθη, χάθηκε σήμερα το VAR»

«Κεραυνοί» Καραπαπά κατά πάντων! Τι είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος του Θρύλου για το VAR, τους Γραμμένο, Περέιρα, την Ξάνθη, τον Βόλο και τον ΠΑΟΚ. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κάνει μηνύσεις επειδή θεωρεί πως υπάρχει μεγάλη ζημιά», τόνισε στο κλείσιμο της δήλωσής του!