Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παίζετε και «μωρές παρθένες»...

Το παίζετε και «μωρές παρθένες»...
Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019 - 18:37

Εξανέστη ο Γιώργος Δώνης και ο υιός και πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού με την κατάσταση στην Τούμπα, τις αποφάσεις στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και της αντιμετώπισης που «έτυχαν» τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Φωνάζουν ως «μωρές παρθένες», καταγγέλλοντας προπηλακισμούς, και στέκονται στην ανύπαρκτη διοίκηση που έχουν, αναρωτώμενοι αν πρέπει να τραμπουκίζουν και αυτοί.

Ποιος να λυπηθεί τον Παναθηναϊκό; «Φιλαράκια» δεν ήσασταν όλοι εσείς για να μας «διδάξετε» εξυγίανση; Αγκαλίτσα δεν ήταν η τριάδα Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη; Τώρα καταλάβατε, με ποιους είχατε μπλέξει;

Και σε τελική ανάλυση, ποιος φωνάζει; Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του που επαινεί και χειροκροτεί τέτοιες πρακτικές; Γιατί σε ένα άλλο άθλημα αυτές οι πρακτικές ακολουθούνται. Υπάρχουν φύλλα αγώνος που αναγράφουν ξεκάθαρα τους τραμπουκισμούς και τις απειλές που δέχθηκαν οι διαιτητές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μιλάτε εσείς;

Διαβάστε επίσης

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία!

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία!

Έντονες διαμαρτυρίες στον Βίντσιτς από τους Θεσσαλονικείς, γιατί σφύριξε τη λήξη του αγώνα, πριν προλάβουν να βάλουν και 3ο γκολ κόντρα στον ΠΑΟ!

Δεν θα το αφήσει έτσι ο Ολυμπιακός!

Δεν θα το αφήσει έτσι ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε όλα τα νόμιμα μέσα, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια σχετικά με τα όσα γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα της «εξυγίανσης».