Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναχώρησε, με το βλέμμα στη νίκη!

Αναχώρησε, με το βλέμμα στη νίκη!
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019 - 09:42

Ο Θρύλος συνεχίζει τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το πρωί της Τρίτης, η αποστολή του Ολυμπιακού μπήκε σε διαδικασία πτήσης, για το Μόναχο, όπου θα καταλύσει ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα.

Πίστη υπάρχει, θέληση υπάρχει, αλλά και ταλέντο και ποιότητα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, όπως τόνισε στις δηλώσεις του και ο Ρούμπεν Σεμέδο. Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, πέραν της απουσίας του Σισέ.

Θυμίζουμε την αποστολή των Πειραιωτών, για το ματς στο Μόναχο: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Διαβάστε επίσης

Είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να ονειρεύεται!

Είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να ονειρεύεται!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, το οποίο γίνεται ακόμη δυσκολότερο, λόγω των προβλημάτων των «Βαυαρών»… Όμως όπως τόνισε και ο Καρεμπέ ο Ολυμπιακός μπορεί να ονειρεύεται!