Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έπρεπε να ήμασταν πολύ καλύτεροι, γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε»

«Έπρεπε να ήμασταν πολύ καλύτεροι, γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε»
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 - 22:26

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία, όπως τόνισε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου επισήμανε ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να φτάσει στα επίπεδα που είχε στο πρώτο ματς, λόγω και της απόδοσης της Μπάγερν.

Επίσης, υποστήριξε ότι οι παίκτες του θα έπρεπε να παρουσιαστούν καλύτεροι, κάτι το οποίο έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν ακόμη και κόντρα σε τοπ επιπέδου ομάδες, όπως είναι οι «Βαυαροί».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι δεν πήγε καλά σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στην Μπάγερν στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Δεν είχαμε το ίδιο επίπεδο με το πρώτο ματς. Αυτό οφείλεται στην αξία που έδειξε η Μπάγερν σήμερα, ήταν πολύ πιο σταθερή σε σχέση με την εμφάνισή της στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό οφείλεται στο ότι έπαιζε στην έδρα της, με νέο προπονητή και προερχόταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα και σήμερα ήθελε να δείξει την αντίδρασή της. Το γνωρίζαμε ότι θα γινόταν αυτό. Όμως η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε από τη δική μας ομάδα καλύτερη απόδοση. Νομίζω ότι μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Ακόμα κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Μπάγερν».

Για το τι θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ο Ολυμπιακός:

«Η Μπάγερν σήμερα κατάφερε να μας κλείσει πάρα πολύ. Έπρεπε να είμαστε πολύ πιο γρήγοροι αν θέλαμε να ξεπεράσουμε την τακτική που έπαιξε. Μας έκλεισε πάρα πολύ, μας εμπόδισε. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές μας. Αυτό οφείλεται στην πάρα πολύ καλή απόδοση της Μπάγερν σήμερα, ήταν πάρα πολύ σταθερή, σε αντίθεση με εμάς. Μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα πράγματα απ’ αυτό που κάναμε σήμερα ακόμα και απέναντι σε πολύ μεγάλες ομάδες. Σήμερα όμως δεν τα καταφέραμε, αυτό οφείλεται στο ότι χάσαμε πολλές μπαλιές, η Μπάγερν ήταν πιο σταθερή, πιο γρήγορη από εμάς. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές που έπρεπε. Έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι, γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε».

Για τον Σα:

«Δεν έχουμε πολλά να πούμε από ότι ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερός μας παίκτης. Κατάφερε να αποκρούσει και να σταματήσει να εμποδίσει την Μπάγερν να σκοράρει. Κάτι το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε πριν φτάσει η μπάλα στον Σα. Αυτό αποδεικνύει πως πραγματικά σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που συνηθίζει να έχει την κατοχή και βρίσκεται σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο, εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κατι καλύτερο, ενώ έπρεπε. Ευτυχώς που ο Σα ήταν τόσο καλός σήμερα και έκανε τόσες πολλές αποκρούσεις».

Για το ματς της Τότεναμ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα:

«Φυσικά, όσο αναφορά το μέλλον μας στο Champions League είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αυτό».

Διαβάστε επίσης

Φοβερός (ξανά) ο Σά, αλλά…

Φοβερός (ξανά) ο Σά, αλλά…

O Πορτογάλος γκολκίπερ πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις στην «Allianz Arena» και κράτησε «ζωντανό» τον Ολυμπιακό, κόντρα στην Μπάγερν, για 70 λεπτά! Πραγματικά, σπουδαία εμφάνιση…