Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φοβερός (ξανά) ο Σά, αλλά…

Φοβερός (ξανά) ο Σά, αλλά…
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 - 23:20

Φοβερός και τρομερός ήταν στην «Allianz Arena» ο Ζοσέ Σα, στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, για την τέταρτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League.

O Πορτογάλος γκολκίπερ πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις και κράτησε «ζωντανό» τον Θρύλο για 70 λεπτά! Πραγματικά, σπουδαία εμφάνιση. Μία από τις καλύτερες του με την ερυθρόλευκη φανέλα, με δεδομένη και την τεράστια ποιότητα των Βαυαρών επιθετικά.

Οι Γερμανοί, παρά τις ευκαιρίες που είχαν, δεν μπορούσαν να… νικήσουν τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών! Ωστόσο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν αυτός που «λύγισε» τον Σα. Και όπως αποδείχθηκε και τον Ολυμπιακό, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει…

Ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός της Ευρώπης, αυτή την χρονική στιγμή, χάλασε τη μεγάλη εμφάνιση του Σα. Και αυτό τα… λέει όλα! Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος γκολκίπερ θα ανέβασε σίγουρα τις μετοχές του, μετά το παιχνίδι που έκανε στο Μόναχο.

Ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που έχει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια του. Η σιγουριά που «βγάζει» είναι τεράστια, πραγματικά. Και η παρουσία του παίζει μεγάλο ρόλο στο θετικό πρόσωπο του Θρύλου έως τώρα στη σεζόν, τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός συνόρων…

Διαβάστε επίσης