Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρόγραμμα «φωτιά» του Θρύλου μέχρι το τέλος του χρόνου!

Το πρόγραμμα «φωτιά» του Θρύλου μέχρι το τέλος του χρόνου!
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 - 23:22

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο κόντρα σε όλους και σε όλα και πλέον πηγαίνει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος, όντας μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 1.

Οι Πειραιώτες, ωστόσο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά σε αυτό το διάστημα, όσοι βρίσκονται στο Ρέντη, καθώς ο Θρύλος έχει στο ρόστερ του 13 διεθνείς, προκειμένου να ανταποκριθεί στο πρόγραμμα «φωτιά» που ακολουθεί.

Ο Θρύλος με την επιστροφή του στη δράση θα δώσει 8 πολύ σημαντικά ματς μέχρι το τέλος του χρόνου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ματς που θα κρίνουν πολλά…

Με εκείνα που ξεχωρίζουν να είναι φυσικά το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να δώσουν πολλές απαντήσεις στο συγκεκριμένο ματς… Αλλά και οι αναμετρήσεις με Τότεναμ στην Αγγλία και Ερυθρό Αστέρα στο Ναό για τους ομίλους του Champions League.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία των αγώνων που θα δώσει με την επιστροφή της μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και είναι αποφασισμένος να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα, όσο διάστημα έχει τους παίκτες του στη διάθεσή του, για να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Θρύλου μέχρι το τέλος του χρόνου:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

11η αγωνιστική

Πανιώνιος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου

5η αγωνιστική στο Champions League

Τότεναμ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυριακή 01 Δεκεμβρίου

12η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Σάββατο 07 Δεκεμβρίου

13η αγωνιστική

Παναιτωλικός-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

6η αγωνιστική στο Champions League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ερυθρός Αστέρας

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

14η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

15η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΛ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

16η αγωνιστική

Βόλος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαβάστε επίσης