Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έχει δώσει πολλά περισσότερα…

Έχει δώσει πολλά περισσότερα…
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 - 10:41

Η απουσία του εμφανής. Ο Ολυμπιακός χάνει, δίχως εκείνον, σε φαντασία, δημιουργικότητα, σε… αλατοπίπερο. Ο άνθρωπος-ορχήστρα του Ολυμπιακού, ο οποίος, ελλείψει του Κώστα Φορτούνη, κλήθηκε να αφήσει την φυσική του θέση, στα άκρα και να πάει στον άξονα, να κάνει το 10άρι, έχει δώσει πολλά περισσότερα, στην ομάδα, από τα 2 γκολ και τις 3 ασίστ, τα οποία μετράει στο πρωτάθλημα, έως τώρα. Σύνολο, βέβαια, σε προκριματικά Champions League, φάση ομίλων και πρωτάθλημα, μετράει 4 γκολ και 9 ασίστ! Ποιότητα…

Σε μία περίοδο γεμάτη αβεβαιότητα. Σε μία περίοδο, στην οποία όλοι είχαν… μαυρίσει ψυχολογικά, για την απουσία του Κώστα Φορτούνη, αρχηγού, ηγέτη και… μαέστρου του Ολυμπιακού, ο Ματιέ Βαλμπουενά βγήκε μπροστά. Ανέλαβε να κάνει το 10άρι και να φτιάξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, φέρνοντας τον στην πρώτη θέση του πίνακα. Η απουσία του, στα δύο ματς, τα οποία έχει χάσει, έως τώρα, ήταν ιδιαιτέρως αξιοσημείωτη. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον οργανωτή του, για να «ταΐσει» τους ακραίους και τους επιθετικούς του, με φάσεις… «πάρε, βάλε».

Και να σκεφτεί κανείς ότι στην αρχή της σεζόν, υπήρχαν ορισμένοι… καλοθελητές, οι οποίοι είχαν το… θράσος να τον χαρακτηρίσουν «παλαίμαχο» και να μιλούν για… ένσημα. Και ο Ματιέ απάντησε, με τον καλύτερο τρόπο. Έδωσε, ξανά, στους ΓΑΥΡΟΥΣ, τεράστια… κ@#λ@ για την μπάλα, με τις ενέργειες και την παρουσία του. Ξεσηκωτικός και ιδιαίτερα διαδραστικός, με την εξέδρα, ο Γάλλος παικταράς κάνει, παντού, τη διαφορά!

Διαβάστε επίσης

Αυτοί τραβούν το… κουπί

Αυτοί τραβούν το… κουπί

Οι πέντε παίκτες που έχουν σηκώσει τον Ολυμπιακό στις πλάτες τους, σε χρόνο συμμετοχής, στη Super League.