Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αφήνει τις… προκλήσεις, να πέσουν κάτω!

Δεν αφήνει τις… προκλήσεις, να πέσουν κάτω!
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 - 14:27

Ως εδώ και μη παρέκει. Ο Θρύλος δεν έχει μάθει να αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Το ίδιο κάνει (και θα κάνει) και τώρα. Έχοντας ήδη γίνει μάρτυρας πολλών προκλητικών διαιτησιών, τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο και εκτός αυτού, ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τις προκλήσεις αυτές να… πέσουν κάτω.

Κατόπιν διαρκών συσκέψεων, σε επίπεδο κορυφής, η Διοίκηση του Συλλόγου προχωρά στη συλλογή στοιχείων ατράνταχτων, τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, κάνοντας λόγο για σαφή «αλλοίωση του πρωταθλήματος». Και όχι μόνο σε παιχνίδια του Ολυμπιακού, αλλά και σε άλλων ομάδων, διεκδικητών του τίτλου, ή μη.

Κάθε αγωνιστική που περνά, ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει την ομάδα να γίνεται θύμα προσπάθειας… εκτροχιασμού, από την πορεία της προς το 45ο. Επιλεκτική εφαρμογή του VAR, άρνηση καταφανών παραβάσεων των αντιπάλων, υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ ανάποδα, υπάρχει… τεράστια προθυμία υπόδειξης αυτών! Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δέχονται σκληρά μαρκαρίσματα και οι κάρτες μένουν… ξεχασμένες… Και άλλα πολλά.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει απλώς στη… φωνή. Δίχως στοιχεία και απλώς για να την… κάνει. Ο Ολυμπιακός συγκεντρώνει χειροπιαστά στοιχεία, για να τα διαχειριστεί, αναλόγως. Αποφάσεις, σχετικά με το πως θα κινηθεί η Διοίκηση, επάνω σε αυτό το θέμα, θα ληφθούν και γνωστοποιηθούν, άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Μεταγραφή μόνο «αν και εφόσον»…

Μεταγραφή μόνο «αν και εφόσον»…

Η πληρότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού και η διάθεση αξιοποίησης των παικτών που υπάρχουν ήδη σε αυτό, βάζουν «φρένο» στα σενάρια για μεταγραφή τον Ιανουάριο.