Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρχισε ξανά προπονήσεις ο Σισέ

Άρχισε ξανά προπονήσεις ο Σισέ
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 - 15:40

Ένα ευχάριστο νέο ήρθε στον Ολυμπιακό στην προπόνηση της Πέμπτης (14/11). Ο λόγος για τον Παπέ Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Θρύλου, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη κάνοντας τρέξιμο.

Ο στόπερ των «ερυθρόλευκων» το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα πρόβλημα υγείας, κάτι που τον άφησε εκτός αγωνιστικών πλάνων για αρκετό διάστημα.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι αυτά μένουν στο παρελθόν και πλέον αρχίζει να μετράει αντίστροφα προκειμένου να βρεθεί στην απαιτούμενη κατάσταση και να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Χρειάζεται μέγα πάθος μέχρι το τέλος!

Χρειάζεται μέγα πάθος μέχρι το τέλος!

Το φετινό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά δύσκολο με τις συνθήκες «εξυγίανσης» που υπάρχουν και απαιτεί μέγιστη συγκέντρωση και μέγα πάθος από τον Θρύλο, ώστε να καταφέρει να μείνει μόνος πρώτος μέχρι το φινάλε.

Το «εργαλείο» Σουντανί!

Το «εργαλείο» Σουντανί!

Ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού σκοράρει μία φορά ανά τέσσερις τελικές προσπάθειες και 106 αγωνιστικά λεπτά! Και, πλέον, «κυνηγάει», το πρώτο του γκολ σε ντέρμπι...

Ξανά σε ρυθμό προπονήσεων

Ξανά σε ρυθμό προπονήσεων

Μετά το τριήμερο ρεπό που είχε παραχωρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στο Ρέντη και ξαναπιάνουν δουλειά.