Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «τρελή» ισορροπία του Θρύλου στο σκοράρισμα!

Η «τρελή» ισορροπία του Θρύλου στο σκοράρισμα!
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 - 21:05

Μετά από δύο σερί 90λεπτα χωρίς γκολ, απέναντι σε Ξάνθη και Μπάγερν Μονάχου, ο Ολυμπιακός «ξεμπούκωσε» την περασμένη Κυριακή (10/11) με δύο τέρματα, απέναντι στον Ατρόμητο! Με τον Ποντένσε να... ανοίγει το σκορ και τον Σουντανί να δίνει το τελειώτικο «χτύπημα», για το 2-0 του Θρύλου.

Η ομάδα του Πειραιά, έφτασε, έτσι, τα 36 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις! Με τους Πειραιώτες να έχουν γκολ στα 17 από τα 20 παιχνίδια που έχουν δώσει. Αφού πλην των δύο προηγούμενων παιχνιδιών, δεν είχαν σκοράρει μόνο στην πρεμιέρα της εφετινής σεζόν, με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία (0-0).

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει πανηγυρίσει τον ίδιο αριθμών τερμάτων μέχρι τώρα, σε Ελλάδα και Ευρώπη! Και μάλιστα, στον ίδιο αριθμό αγώνων!

Πιο αναλυτικά, σε προκριματικά και ομίλους Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει 18 γκολ, σε σύνολο 10 αναμετρήσεων. Ενώ μετά από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει τον ίδιο αριθμό τερμάτων με το Champions League! 18 γκολ, δηλαδή, σε 10 ματς!

Μιλάμε για την απόλυτη... ισορροπία στο σκοράρισμα από τον Ολυμπιακό, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και αυτό... λέει πολλά!

Διαβάστε επίσης

Η ανησυχία του Μαρτίνς...

Η ανησυχία του Μαρτίνς...

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι 13 παίκτες του κατάφεραν να βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες, ωστόσο, την ίδια ώρα υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν...