Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η δικαίωση του «μαχητή» Σουντανί!

Η δικαίωση του «μαχητή» Σουντανί!
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 - 19:58

Το πρόσωπο των ημερών για τον Ολυμπιακό είναι ο Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός επιθετικός του Θρύλου επέστρεψε στην εθνική ομάδα της χώρας του, εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του στους Πειραιώτες, καταφέρνοντας να σκοράρει μάλιστα στην επιστροφή του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Ο Σουντανί έφτασε έτσι τα 6 γκολ τη φετινή σεζόν, τα 5 εκ των οποίων στο ελληνικό πρωτάθλημα, αριθμοί που δείχνουν την τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Αλγερινός φορ τους προηγούμενους μήνες πάλεψε σκληρά, ώστε να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και πλέον απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο, αισθανόμενος δικαιωμένος για τον κόπο του.

Φυσικά, αισθάνεται δικαιωμένος και για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό, μέσω του οποίου κατάφερε και πάλι να βρει τον καλό του εαυτό, αφήνοντας για τα καλά πίσω του τον τραυματισμό του.

Με τον Σουντανί να… κλείνει πολλά στόματα, τα οποία τον αμφισβήτησαν με τον ερχομό του στον Θρύλο, δείχνοντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την τεράστια αξία του.

Ο Αλγερινός επιθετικός του Θρύλου δεν έχει φτάσει μάλιστα στα επίπεδα που μπορεί, έχοντας δείξει στην καριέρα του ότι είναι ικανός για πολύ καλύτερες εμφανίσεις… Όμως, συνεχώς ανεβαίνει προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον Ολυμπιακό, αλλά πλέον ξανά και στην εθνική του ομάδα.

Διαβάστε επίσης