Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγή ο Μασούρας στη νίκη της Εθνικής…

Αλλαγή ο Μασούρας στη νίκη της Εθνικής…
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 - 21:10

Εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Με την Ελλάδα να κερδίζει με 1-0 την Αρμενία, για την ένατη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Σε ένα ματς που ο Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ως αλλαγή, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε κάποια μικρά σημάδια βελτίωσης, κόντρα σε έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο. Όσον αφορά στο μοναδικό τέρμα του ματς, το σημείωσε ο Λημνιός στο 34’.

Η Εθνική μας είχε τον έλεγχο από το πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ανέβασε ακόμη περισσότερο… στροφές, με την είσοδο του εξτρέμ του Θρύλου. Ο Μασούρας πάτησε πολλές φορές περιοχή, ήταν ορεξάτος, ωστόσο έχασε αρκετές ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ.

Η νίκη της «γαλανόλευκης» δεν έχει, φυσικά, κανένα αντίκρισμα όσον αφορά στη βαθμολογία. Με την Ελλάδα να έχει μόλις 11 πόντους…

Αρμενία: Αϊραπετιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Χοβνανισιάν, Καλισίρ, Βοσκανιάν (83’ Αγιετισιάν), Ισκανιάν, Χοβσεπιάν (78’ Εντιγκαριάν), Γκριγοριάν, Μπαρσεγκιάν, Βαρντανιάν (59′ Σαρκίσοφ), Καραπετιάν.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Γιαννούλης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος (66’ Μασούρας), Λημνιός, Μπακασέτας (81’ Δώνης), Παυλίδης (74’ Κουλούρης).

Διαβάστε επίσης

Η δικαίωση του «μαχητή» Σουντανί!

Η δικαίωση του «μαχητή» Σουντανί!

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού πάλεψε σκληρά τους προηγούμενους μήνες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πλέον απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο κάτι το οποίο βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.