Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στην «εξυγίανση»

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στην «εξυγίανση»
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 23:25

Η κατάσταση που υφίσταται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο απροχώρητο...

Ακόμη και όσοι δεν ασχολούνται, γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει… Με τα δύο μέτρα και δύο σταθμά να μην έχουν σταματημό...

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος τη φετινή σεζόν ότι δεν σκοπεύει να υπομείνει άλλο αυτή την κατάσταση που έχουν επιβάλλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι «εξυγιαντές».

Είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να επανέλθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η ισονομία.

Προς αυτή την κατεύθυνση έστειλε και την επιστολή προς την Πολιτεία, καλώντας την να αναλάβει τα μέτρα της, σταματώντας την «εξυγίανση» από τα ελληνικά γήπεδα, η οποία μόνο κακό έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, άσχετα με όσα λένε οι… αντικειμενικοί, με την προπαγάνδα τους πλέον να μην περνάει…

Οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν υπό αυτές τις συνθήκες και μάλιστα έχουν καταφέρει να βρίσκονται κόντρα σε όλους και σε όλα μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο, δεν πάει άλλο! Κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την… τοξική κατάσταση και οι Πειραιώτες έχουν κάνει σαφές με τον πιο εμφατικό τρόπο τις διαθέσεις τους… Ισονομία ή… αντίο.

Διαιτησίες εχθρικές προς τον Ολυμπιακό, ευνοϊκές προς τον ΠΑΟΚ… Η… εξυγιαντική ΕΠΟ σε τραγική οικονομική κατάσταση… Διώξεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά... Και άλλα πολλά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης». Τα οποία, φυσικά, ο Ολυμπιακός γνωρίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό, ωστόσο, πλέον ήρθε η ώρα να αναλάβει η Πολιτεία και να τα αντιμετωπίσει, προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με τους περισσότερους τίτλους, τους καλύτερους και περισσότερους φιλάθλους, με το μεγαλύτερο όνομα στην Ευρώπη και δεν επιθυμεί να αφήσει από εδώ και πέρα να παίζουν μαζί του.

Η αλήθεια θα λάμψει, όπως είχαν τονίσει οι «ερυθρόλευκοι» και σε προηγούμενη ανακοίνωσή τους, με όλους να είναι αποφασισμένοι να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το… σάπιο σύστημα που έχει καταστρέψει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Ενεργοποιεί όλα του τα «όπλα»!

Ενεργοποιεί όλα του τα «όπλα»!

Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν έχουν δείξει τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, ωστόσο, στη συνέχεια της σεζόν θα έχουν και εκείνοι τις ευκαιρίες τους, δείχνοντας και στο δίτερμα με την Κ19 ότι είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν.