Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θάβουν» τα προβλήματα με το VAR για το... καλό της «εξυγίανσης»

«Θάβουν» τα προβλήματα με το VAR για το... καλό της «εξυγίανσης»
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019 - 08:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πάμε προς την 11η αγωνιστική και το VAR συνεχίζει να απασχολεί επειδή δεν λειτουργεί σωστά. Το πρόβλημα εντοπίστηκε, είναι γενικά παραδεκτό ότι δεν λειτουργεί σωστά, όμως μια που το λένε και μια που το ξεχνάνε! Κοινώς, οι αρμόδιοι το θάβουν.

Ξέρουμε ότι το VAR λειτουργεί χωρίς τη γραμμή του οφσάιντ αλλά και τη γραμμή τέρματος. Το πρόβλημα... φωνάζει από την αρχή, άντε να πούμε από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όμως το αφήνουν να λιμνάζει και να ξεφτιλίζεται η όλη υπόθεση.

Δεν έχει γίνει ούτε βήμα για την επίλυση του προβλήματος! Αυτό δείχνει και το πόσο κατώτεροι των περιστάσεων είναι οι αρμόδιοι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Αυτό δείχνει και ότι η ΕΠΟ απουσιάζει για μια ακόμη φορά από ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου, επειδή κανονικά θα έπρεπε να είχε αναλάβει πρωτοβουλία για την επίλυση των προβλημάτων του VAR.

Λες και η ομοσπονδία δεν είναι η υπέρτατη αρχή του ποδοσφαίρου που έχει υπό την αιγίδα της και τη διαιτησία. Αν θέλετε να το... επεκτείνουμε περισσότερο, η ΕΠΟ δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τίποτα, σα να μην λειτουργεί, σα να είναι μόνο για να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες με «χαρούλες» από την Αρμενία!

Ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει το VAR με ποσό πάνω 13 εκατ. ευρώ, ένα ...κολοβό VAR! Παρόλα αυτά κανείς δεν ασχολείται για την αναβάθμισή του, ενώ μόλις χθες έγινε γνωστό ότι η γραμμή τέρματος κοστίζει 1 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια.

Επίσης, αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι διαιτητές δεν έχουν εκπαιδευτεί σωστά. Υπεύθυνος για το VAR είναι ο Κουκουλάκης και για την εκπαίδευση ο Τριτσώνης. Είδατε να παραιτείται κανείς; Αντίθετα, παίρνουν διεθνείς ορισμούς υψηλού επιπέδου, είτε στους ομίλους τους Champions League, είτε για να βαθμολογήσουν ρέφερι της ελίτ κατηγορίας στην οποία οι ίδιοι δεν ανέβηκαν ποτέ, όταν ήταν στην ενεργό δράση...

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αναλαμβάνει δράση

Ο Ολυμπιακός αναλαμβάνει δράση

Δεν έχει μάθει να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και δεν θα καθίσει τώρα, απέναντι στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μπρούνο είναι μονάχα ένας

Ο Μπρούνο είναι μονάχα ένας

Το ρόστερ του Ολυμπιακού ανοίγει και άλλο, με τον Μαρτίνς να ρίχνει στη «μάχη» όλους τους παίκτες που διαθέτει.

Ενεργοποιεί όλα του τα «όπλα»!

Ενεργοποιεί όλα του τα «όπλα»!

Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν έχουν δείξει τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, ωστόσο, στη συνέχεια της σεζόν θα έχουν και εκείνοι τις ευκαιρίες τους, δείχνοντας και στο δίτερμα με την Κ19 ότι είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν.