Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κυκλοφορούν σήμερα και… κάνουν φτερά!

Κυκλοφορούν σήμερα και… κάνουν φτερά!
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 09:28

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανυπομονούσε, όμως ήρθε, πλέον, η ώρα! Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Θρύλου στο Λονδίνο, τίθενται σήμερα προς διάθεση και αναμένεται να… κάνουν φτερά. Η «δίψα» του «ερυθρόλευκου» λαού για το παιχνίδι στο Λονδίνο είναι τεράστια και αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί και στη διάθεση των εισιτηρίων, για τον σπουδαίο αγώνα, εκτός έδρας, με τα «σπιρούνια».

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες, για τον τρόπο με τον οποίο διατίθενται τα εισιτήρια:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE απέναντι στην TOTTENHAM, που θα διεξαχθεί στο «Tottenham Hotspur Stadium» την Τρίτη 26/11/2019 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στο Λονδίνο, ως εξής :

Τη Δευτέρα 18/11 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών: VIP, 33, 14, 15, 12, 16, 11, 17, 1, 2, 8, 9, 19, 20, 21, 22 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το Γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 50€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Διαβάστε επίσης

Δεν κάνει βήμα πίσω!

Δεν κάνει βήμα πίσω!

Ο Ολυμπιακός δεν υποχωρεί, στην προσπάθειά του να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.