Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν φώναζε μόνο ο Ολυμπιακός…

Αν φώναζε μόνο ο Ολυμπιακός…
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 10:30

Σε έναν ποδοσφαιρικό κόσμο, στον οποίο οι φωνές για τη διαιτησία πληθαίνουν κάθε εβδομάδα, με πρώτη και μεγαλύτερη, φυσικά, εκείνη του Ολυμπιακού (αναλόγως της αδικίας, στην οποία υπόκειται βέβαια) μοιάζει… απολύτως λογικό το «σύστημα» το οποίο υπερασπίζεται την τρέχουσα κατάσταση της… δήθεν εξυγίανσης, να αντιδρά.

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυναμική, μέσω της Διοίκησής του, να κάνει τη διαφορά και να στρέψει τους προβολείς επάνω στο πρόβλημα. Να το αναδείξει, να τραβήξει επάνω σε αυτό το ενδιαφέρον των θεσμών, ελληνικών (μέσω της Πολιτείας) και ξένων (UEFA) και αυτό… πονάει. Το να φωνάζουν κάθε αγωνιστική και άλλες ομάδες για τη διαιτησία (ΟΦΗ, Λάρισα, Πανιώνιος κλπ.) δεν… λέει τίποτα στους υποστηρικτές της… δήθεν «εξυγίανσης». Όταν φωνάζει ο Ολυμπιακός, η αντίδραση των «εξυγιαντών» είναι αμέσως ότι θέλει «την αποσταθεροποίηση».

Οι φωνές πληθαίνουν και σταδιακά, όλοι εκείνοι, οι οποίοι βάλλονται βγάζουν ανακοινώσεις, οι παράγοντές τους τα λένε, φωναχτά, αλλά «ο Ολυμπιακός είναι ο μόνος που διαμαρτύρεται», σύμφωνα με τον «μηχανισμό στήριξης» της τρέχουσας κατάστασης. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, «βράζει» και ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει μάθε να αφήνει τα πράγματα στην… τύχη τους.

Διαβάστε επίσης

Δεν κάνει βήμα πίσω!

Δεν κάνει βήμα πίσω!

Ο Ολυμπιακός δεν υποχωρεί, στην προσπάθειά του να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.