Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πες μας για το μοναδικό πρωτάθλημά σου. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ;» (pics, vid)

«Πες μας για το μοναδικό πρωτάθλημά σου. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ;» (pics, vid)
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 16:27

Βγήκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και έδωσε μία συνέντευξη, στην… αντικειμενική εφημερίδα Forza και είπε, μεταξύ άλλων, για το ότι ο Ολυμπιακός φωνάζει για τη διαιτησία, επειδή παίρνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Αναρωτήθηκε, παράλληλα, για τα πρωταθλήματα, τα οποία έπαιρνε ο Ολυμπιακός, όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας: «Αυτοί, που παραπονιούνται τώρα, δεν έχουν παράπονα από τα 40 τόσα πρωταθλήματα, που έχουν πάρει… Ήταν όλα καθαρά, ε;»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ενεπλάκη σε μία από τις πιο κωμικοτραγικές και κραυγαλέες φάσεις, επί ημερών εξυγίανσης, ένας πραγματικός… βολεϊμπολίστας, του ελληνικού ποδοσφαίρου, ασχολήθηκε με τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, τα οποία μάλλον… δεν συμφέρει να μετρήσει σωστά. Του είναι δύσκολο να πει «44» γιατί η διαφορά με τα… 3 είναι χαώδης.

Θυμόμαστε, πρωτίστως, πως είχε… σατιριστεί και διακωμωδηθεί η συγκεκριμένη φάση-πρόκληση, από το πανελλήνιο!

Και επανερχόμαστε, στην σκληρή, για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, πραγματικότητα, η οποία αναφέρει ότι ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω των Social Media έβαλε στην θέση του τον… βολεϊμπολίστα του ΠΑΟΚ.

Αναρωτήθηκε, παράλληλα, αν η αθλητική δικαιοσύνη ακούει και διαβάζει… επιλεκτικά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου μας…

Διαβάστε επίσης