Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κερδίζει… μέτρα και εμπιστοσύνη

Κερδίζει… μέτρα και εμπιστοσύνη
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 - 13:37

Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαρκώς διακρίνεται, δίχως όμως το κοινό να τον βλέπει, είναι ο Μπρούνο Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος, τον οποίο το κοινό του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του, για μία κακή στιγμή (αλήθεια, πόσες τέτοιες υπάρχουν σε κάθε ματς, στο ποδόσφαιρο;…) είναι, ίσως, ο… καλύτερος παίκτης του Μαρτίνς, στις προπονήσεις και τα εσωτερικά φιλικά, με την Κ19, στα οποία τον έχει χρησιμοποιήσει, κατά καιρούς!

Ο Μπρούνο έχει επιδείξει μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό και διάθεση να μείνει εδώ, γνωρίζοντας ότι δεν θα παίζει πολύ. Παράλληλα, έχει επιδείξει τρομερή ενέργεια στις προπονήσεις, τρομερή ποιότητα στις ενέργειές του, μέσα σε αυτές, αλλά και -συνολικά- εξαιρετικό επαγγελματισμό και σωστή συμπεριφορά!

Όλα αυτά συνυπολογίζονται από τον Μαρτίνς και ο Βραζιλιάνος κερδίζει διαρκώς… μέτρα, προς την αποστολή ή/και την ενδεκάδα, όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο! Ο Βραζιλιάνος είναι υπόδειγμα επαγγελματία, ενώ στον άξονα, μπορεί να δώσει ανάσες στους παίκτες οι οποίοι από την αρχή της σεζόν έχουν τραβήξει… όλο το κουπί. Σύντομα θα τον δούμε πιο ενεργό και ο Ολυμπιακός αναμένεται να κερδίσει, από την παρουσία του.

Διαβάστε επίσης

Δίνει τη δική του «μάχη»

Δίνει τη δική του «μάχη»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιστρέφει στην ενδεκάδα της εθνικής Μαρόκο και συνεχίζει για… ακόμη πιο ψηλά!