Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός!

Έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός!
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 22:05

Ο Ολυμπιακός με την εμφάνισή του κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο, παρά την ήττα με 4-2, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τη φετινή σεζόν ότι έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη από το ξεκίνημα της σεζόν, η οποία θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, αν πάρουν τη νίκη-πρόκριση για τους 32 του Europa League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τις Βικτόρια Πλζεν, Μπασακσεχίρ και Κράσνονταρ με 5 νίκες και 1 ισοπαλίες και πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, φέρνοντας εις πέρας τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν.

Εκεί η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους με τις Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρό, με τη συνέχεια στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να γίνεται με το καλημέρα εξαιρετικά δύσκολη.

Οι Πειραιώτες, ωστόσο, παρά τα μεγαθήρια που είχαν να αντιμετωπίσουν πάλεψαν στα ίσια, κοιτάζοντας στα μάτια δύο από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου… Ενώ κρατούν την τύχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League στα χέρια τους, κάτι το οποίο αν επιτευχθεί θα σημάνει ένα ακόμη σπουδαίο κατόρθωμα του Θρύλου τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση ο Θρύλος με τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει ανέβει επίπεδο και πλέον μπορεί να παλεύει κόντρα σε ομάδες όπως η Μπάγερν και η Τότεναμ, ομάδες δισεκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί παρά να «διαλύσει» τον ΠΑΟΚ!

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί παρά να «διαλύσει» τον ΠΑΟΚ!

Οι «ερυθρόλευκοι» με την εικόνα τους κόντρα στην Τότεναμ, ιδίως στο πρώτο μέρος, την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου τους δεν μπορούν παρά να «χορτάσουν» γκολ τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (01/12).

Το ρεκόρ σκοραρίσματος του Σεμέδο!

Το ρεκόρ σκοραρίσματος του Σεμέδο!

Με τέσσερα γκολ στο Champions League και πέντε συνολικά, μήνα… Νοέμβριο, ο Πορτογάλος στόπερ του Θρύλου πραγματοποιεί την καλύτερη επιθετική επίδοση στην έως τώρα καριέρα του…