Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αποθέωση του Μουρίνιο και η... γλώσσα των «απέναντι»!

Η αποθέωση του Μουρίνιο και η... γλώσσα των «απέναντι»!
Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 23:54

Εντάξει, δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό είναι η αλήθεια… Ωστόσο, η αντίθεση των όσων έγιναν μετά το τέλος του ματς του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, με την αποθέωση του Ζοσέ Μουρίνιο από την μία και τη… γλώσσα των «απέναντι» από την άλλη τα λέει πραγματικά όλα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «σπιρουνιών» υποκλίθηκε στους Πειραιώτες για την εξαιρετική τους εμφάνιση… Την ίδια ώρα στην Ελλάδα είχαν το θράσος να μιλήσουν και να κριτικάρουν οι… απέναντι.

Έβγαλε… γλώσσα μέχρι και ο ΠΑΟΚ, με τους… αντικειμενικούς που έχει να τον υποστηρίζουν, αλλά και οι οπαδοί του στα social media…

Ο ΠΑΟΚ που έχει δει Ευρώπη μόνο από την τηλεόραση… Ο ΠΑΟΚ των 0 συμμετοχών σε ομίλους του Champions League. Ο ΠΑΟΚ που έχει κουνήσει σεντόνι μόνο σε μία πολυκατοικία απέναντι στην Τούμπα…

Αλλά δεν ήταν μόνο οι Θεσσαλονικείς… «Μιλούν» και στον ΠΑΟ, ο οποίος ακόμη δεν ξέρει αν παλεύει για να σωθεί ή για την 6αδα (μάλλον το πρώτο). Που είναι 10ς στο βαθμολογικό πίνακα και έχει 8 χρόνια να παίξει στο Champions League…

Φυσικά, τέλος, γλώσσα έβγαλε και η ΑΕΚ… Η οποία είναι μία ζωή τρίτη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη όταν τυχαίνει να έχει παρουσία είναι τέταρτη από τους τέσσερις! Η ΑΕΚ που για 12 χρόνια δεν έχει πάρει ούτε βαθμό στο Champions League.

Αυτοί μιλούν για τον Ολυμπιακό… Όμως, ο Θρύλος θα τους βάλει έναν έναν πίσω στα λαγούμια τους, όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές.

Ξεκινώντας από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο είναι αποφασισμένος να νικήσει την ερχόμενη Κυριακή (01/12) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι εκείνος διαθέτει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί παρά να «διαλύσει» τον ΠΑΟΚ!

Αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορεί παρά να «διαλύσει» τον ΠΑΟΚ!

Οι «ερυθρόλευκοι» με την εικόνα τους κόντρα στην Τότεναμ, ιδίως στο πρώτο μέρος, την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου τους δεν μπορούν παρά να «χορτάσουν» γκολ τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (01/12).