Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάρφωσε» και τον ΠΑΟΚ παικταρά!

«Κάρφωσε» και τον ΠΑΟΚ παικταρά!
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 - 18:05

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, κάτι το οποίο έδειξε και στο τελευταίο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο, σημειώνοντας ένα απίθανο γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αναγκάζοντας και τον Ζοσέ Μουρίνιο να υποκλιθεί στην τεράστια ποιότητά του.

Ο Μαροκινός φορ του Θρύλου έφτασε έτσι τα 8 γκολ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού.

Πλέον, είναι πανέτοιμος να «καρφώσει» και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (01/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ελ Αραμπί βρίσκει δίχτυα με όποιον τρόπο θέλει τη φετινή σεζόν και είναι αποφασισμένος να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και κόντρα στον ΠΑΟΚ, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μία πολύ μεγάλη, μία ακόμη, νίκη επί των Θεσσαλονικέων.

Ο Μαροκινός παικταράς όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει και σε αυτό τον αγώνα, όντας πανέτοιμος να δείξει την κλάση του και κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνοντας χαρούμενους όλους τους φίλαθλους του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

FIFA, UEFA ζήτησαν στοιχεία από τον Αυγενάκη

FIFA, UEFA ζήτησαν στοιχεία από τον Αυγενάκη

Τι δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού, ενώ έγραψε και η ατάκα «τι με περάσατε; Για Κοντονή ή Βασιλειάδη;» ως απάντηση στις φωνές του ΠΑΟΚ.