Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουν βγάλει… γλώσσα και πρέπει να το «πληρώσουν»!

Έχουν βγάλει… γλώσσα και πρέπει να το «πληρώσουν»!
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 - 20:10

Πολύ μεγάλης σημασίας είναι το παιχνίδι της Κυριακής (01/12) κόντρα στον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Φυσικά, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του, την ώρα που τη φετινή σεζόν υπάρχουν και τα πλέι οφ, ωστόσο, οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι θα πρέπει να «κόψουν» τη… γλώσσα των Θεσσαλονικέων.

Ο ΠΑΟΚ των 3 πρωταθλημάτων ξαφνικά έχει βγάλει… γλώσσα, μετά και την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος των Πρεσπών, και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Θρύλος δεν μπορεί καν να μπει σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ, απέχοντας έτη φωτός σε όλα τα επίπεδα, όμως, είναι υποχρεωμένος για μία ακόμη φορά να δείξει στους Θεσσαλονικείς αυτή την τεράστια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Με άπαντες στις τάξεις των Πειραιωτών να είναι αποφασισμένοι για μία ακόμη εμφατική νίκη επί του ΠΑΟΚ, κλείνοντας τα… πολλά στόματα που έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Δε θα πέφτει καρφίτσα στον Ναό!

Δε θα πέφτει καρφίτσα στον Ναό!

«Καμίνι» το «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (01/12) στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να εξαφανίζουν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια!

Βρήκε ομάδα ο Βούκοβιτς!

Βρήκε ομάδα ο Βούκοβιτς!

Στην Ιταλία και την Serie B φαίνεται ότι θα μετακομίσει ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού…

FIFA, UEFA ζήτησαν στοιχεία από τον Αυγενάκη

FIFA, UEFA ζήτησαν στοιχεία από τον Αυγενάκη

Τι δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού, ενώ έγραψε και η ατάκα «τι με περάσατε; Για Κοντονή ή Βασιλειάδη;» ως απάντηση στις φωνές του ΠΑΟΚ.