Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ψυχή και τσαμπουκά από το πρώτο λεπτό!

Με ψυχή και τσαμπουκά από το πρώτο λεπτό!
Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 - 17:10

Ένα ακόμη ντέρμπι είναι έτοιμος να δώσει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν, υποδεχόμενος το βράδυ της Κυριακής (01/12) στο «καμίνι» του «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε ένα ματς όπου η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θέλουν να κλείσουν τα στόματα των Θεσσαλονικέων, δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Για να τα καταφέρουν οφείλουν να δώσουν ό,τι έχουν στον αγωνιστικό χώρο, καταθέτοντας και την ψυχή τους για το τρίποντο.

Τα ντέρμπι κερδίζονται με πάθος και τσαμπουκά, στοιχεία τα οποία πρέπει να δείξουν οι Πειραιώτες από το πρώτο λεπτό, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ να πιστέψει ότι μπορεί να γλιτώσει…

Αυτή τη φορά ο Θρύλος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ και πανέτοιμος να «καρφώσει» για μία ακόμη φορά τον ΠΑΟΚ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για το ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής, ακόμη και με ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης».

Διαβάστε επίσης

Από νωρίς στο Ναό!

Από νωρίς στο Ναό!

Το gavros.gr βρίσκεται από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Μόνο φωνή για 90 λεπτά!

Μόνο φωνή για 90 λεπτά!

Τυχόν προκλήσεις του ΠΑΟΚ θα πρέπει να απαντηθούν με γκολ του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο.

«Τσέκαραν» τους Νέους

«Τσέκαραν» τους Νέους

Παίκτες της πρώτης ομάδας παρακολούθησαν το ματς της ομάδας Κ19 με τον «δικέφαλο του βορρά».